Onze werkzaamheden

Opvullen van uw meubel

Is uw bank en of stoel door gezeten en is dit aan nieuwe vulling toe. Dit kan ook als er niks aan de bekleding van uw meubelstuk mankeert . Ook dit is geen enkel probleem bij ons. Wij kunnen hier nieuwe vullingen in zetten bijvoorbeeld: Kouschuim, Polyether, of Pantera schuim. Ook als de singelbanden of veren versleten zijn kunnen wij dit vernieuwen. Ook mogelijk met de zelfde stof of leer.

Reinigen

Ook voor het reinigen van uw meubels kunt u bij ons terecht. Wij kunnen stof op uw meubels reinigen dat is geen enkel probleem. Maar ook leder is mogelijk voor een diepte reiniging. Uiteraard als het bij ons gereinigd is. Doen wij het impregneren, en dat houd in dat het ook vuil afstoten word.

Leer

Leder is onze passie door dat wij al 4 generaties ervaring hebben zijn wij perfect in staat om uw lederen product onzichtbaar te repareren. Denk hierbij aan het repareren van scheuren en scheurtjes, krassen, brandgaten, pen- en stiftstrepen, verkleuringen etc. Geen enkele lederreparatie is onmogelijk voor ons.  Heeft u een lederen product wat lederreparatie vereist? Twijfel niet en neem contact met ons op

Renoveren

Onder meubelrenovatie verstaan wij het herstellen en renoveren van onderdelen, bekleding, slijtage-, schadeherstel en vlekken verwijdering. Dankzij renovatie hoeft u geen afstand te doen van uw meubels. Met een nieuw kleurtje, bekleding en alle krassen weggewerkt ziet uw bank, fauteuil, kast etc er weer uit als nieuw! Dit geldt ook voor het renoveren van houtwerk en het opnieuw kleur geven van het hout. Met ruim 4 generaties ervaring in de meubelbranche hebben wij de vakkennis om uw versleten meubels weer te laten schitteren.

Stofferen

Elke opdracht is uniek! Elk meubelstuk wat bij ons binnenkomt wordt grondig geïnspecteerd.
Vervolgens wordt het met de hand ontdaan van de oude bekleding, wat wij weer gebruiken als voorbeeld voor de nieuwe stof. Met behulp van deze zogenaamde mallen snijden wij de stukken op de juiste maat uit de nieuwe stof of het nieuwe leer, welke vervolgens aan elkaar worden genaaid. Wanneer nodig werken we beschadigingen bij.
Kapotte onderdelen worden vervangen evenals vergaan schuim. Daarna vullen wij kussens indien nodig. Als laatste brengen wij de nieuwe bekleding aan met als resultaat een meubelstuk wat weer jaren mee kan.